Het paneeldesign bepaalt het uiterlijk van je poort. Van een microprofilering voor een strakke look tot een woodgrain profilering voor een landelijke uitstraling, voor elke stijl heb je een paneeldesign die het beste past!

 


MICROFIJNPROFILERING

Het plaatstaal dat aan de buitenzijde van dit paneel wordt toegepast is voorzien van een 8mm microprofilering. De microprofilering wordt aangebracht op gladde plaat waardoor een stijlvol optisch effect ontstaat. Dat maakt deze sectionaal garagedeur uiterst geschikt voor toepassing in Hi-Tech woningbouwontwerpen en geeft de woning met inpandige garage een ongekende allure. Dit paneel is minder kwetsbaar. Op afstand geeft het paneel een gladde indruk.

 

standaard leverbaar in kleur RAL 9016 (andere RAL kleuren steeds mogelijk)


MICROPROFILERING

Het plaatstaal dat aan de buitenzijde van dit paneel wordt toegepast is voorzien van een 16 mm microprofilering. De microprofilering wordt aangebracht op gladde plaat waardoor een stijlvol optisch effect ontstaat.  

Dat maakt deze sectionaal garagedeur uiterst geschikt voor toepassing in Hi-Tech woningbouwontwerpen en geeft de  woning met inpandige garage een ongekende allure. Ook op afstand springt de profilering in het oog. 

 

standaard leverbaar in kleur RAL 9002 / RAL 9006 / RAL 9007 / RAL 9016

(andere RAL kleuren steeds mogelijk)


STUCCO

Het paneel met stuccobeplating heeft zijn waarde bewezen. De stuccostructuur is enerzijds gevoelig voor stof en vuil, maar camoufleert anderzijds eventuele kleine beschadigingen. Deurbladen met stuccostructuur zijn natuurlijk zeer geschikt voor traditionele bouwstijlen, maar zullen ook zeker een gewaagd element vormen in de moderne architectuur.

 

standaard leverbaar in kleur RAL 9016 


WOODGRAIN

Dit design in een houtstructuur heeft een tijdloze “country-look”. De structuur heeft een klassieke uitstraling en camoufleert kleine beschadigingen. Deze rustieke en klassieke landhuisstijl onderstreept met haar charme Uw persoonlijke accent bij renovaties van oudere woningen en klassieke nieuwbouw.  

 

standaard leverbaar in kleur RAL 9016


HORIZONTALE PROFILERING

Het deurblad met gladde panelen voorzien van één horizontale profilering per paneel kenmerkt zich door de tijdloze en markante uitstraling. Het strakke markante lijnenpatroon van dit paneeltype versterkt de elegantie van moderne,  onder architectuur, gebouwde woningen. Maar dit deurblad doet het ook in een klassieke omgeving erg goed.

 

standaard leverbaar in kleur RAL 9016


VLAKKE BEPLATING

Gaat U voor een strak elegant woningconcept, dan is een sectionaal garagedeur opgebouwd met gladde panelen een uitstekende keuze.  

Gevel en deurblad smelten samen tot een harmonieus geheel.

 

standaard leverbaar in kleur RAL 9016


ALU-PANELEN

Bijzonder exclusief is een deurbladopbouw met zogenaamde ALU-panelen.  

Met dit concept is wat indeling betreft zeer veel mogelijk. De panelen worden opgebouwd uit geanodiseerde aluminium extrusieprofielen. De panelen zijn opgedeeld in vakken oftewel velden.  

De veldbreedte is binnen redelijke grenzen vrij te bepalen. Het patroon dat ontstaat komt natuurlijk terug in de andere panelen die voor de opbouw van het deurblad worden gebruikt. Zo ontstaat een rustig en evenwichtig beeld. De velden kunnen worden gevuld met geheel of gedeeltelijk transparante kunststof ruiten en gesloten stuccovullingen.


RAL KLEUREN

En nu nog een kleur kiezen...

Hierbij heb je de keuze uit de waaier aan RAL kleuren, gebruik onze link hieronder om een RAL kleur te kiezen.

 

Naast gladde lak kan je ook kiezen voor een een structuurlak in verschillende korrelgroottes.

 

 

Kan je het juiste kleur niet terugvinden in het RAL gamma?

Dan maken we het juiste kleur op basis van een staal, zo ben je zeker van een perfect resultaat!