INDUSTRIËLE REALISATIES

Industriële poorten vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijf, dit zowel voor uw logistiek proces als uw uitstraling, en net daarom verdienen ze alle aandacht!

 

 

 


SECTIONAALPOORT

ISO 40 mm / ISO 60 mm

De deur combineert uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen met modern vormgegeven, microgeprofileerde panelen. De mogelijkheden in vormgeving en invulling zijn onbegrensd, waardoor de deur altijd perfect te configureren is voor elke situatie. Kies uit tal vanvenstervarianten, hoogtes en breedtes en een uitgebreid pallet RAL-kleuren.


ALU SECTIONAALPOORT

ALU 40 mm / ALU 60 mm

In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst deze sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur wordt opgebouwd uit meerdere secties. Door het toepassen van speciaal gedimensioneerde aluminium profielen kunnen raamwerkconstructies worden vervaardigd met een uitgebreid scala aan veldvullingen. Combineer ramen met aluminium cassettepanelen en kies voor lichtdoorlatend, gekleurd, isolerend of luchtdoorlatend. Vrijwel alles is mogelijk.

 


PANORAMISCHE SECTIONAALPOORT

PANORAMA

Deze ALU deur heeft thermisch ontkoppelde ALU profielen en 3-voudige Plexiglas-Optical beglazing. Bijzonder aan deze deur is dat de panelen geen verticale tussenstijlen hebben waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd kan worden. Het hoogwaardige Plexiglas-Optical is extra sterk en 4 mm dik (totale dikte beglazing 40 mm), vervormt nauwelijks en oogt optisch als echt glas, ook al is het kunststof. Dit zorgt voor een natuurlijke spiegeling van de raampartijen en een fraai uiterlijk. Kunststof ruiten zijn in een dynamische toepassing geschikter dan echt glas (veiligheid).


ROLDEUR

Snellooppoorten en snelroldeuren zorgen voor vlot intern verkeer.

Verschillende mogelijkheden voor binnen & buiten.